BACK TO WORK de mooiste laptoptassen

[BACK TO WORK] de mooiste laptoptassen
Pinterest
Back to work = jezelf even verwennen met een nieuwe tas waar je laptop en al je andere werk-benodigdheden in passen. Gewoon omdat het kan en je jezelf weer extra motiveert om te beginnen met werken na de zomervakantie. Wij hebben een paar beauty's voor je uitgekozen om je te helpen een keuze te maken.

The Tote Bag van Marc Jacobs

Wellicht heb je deze tas al veel voorbij zien komen, want de tas is echt mega populair. Dat is niet voor niks, want de tas is lekker groot, heeft aparte vakjes én ziet er heel leuk uit. De tas is er in verschillende kleuren maar wij zijn fan van de beige variant.

Marc Jacobs The Large Tote Bag

€ 275,00

shop nu

Anna Field Set

Hoe handig en mooi is deze set van Anna Field? De tas met gouden details komt met een hoes voor je laptop die precies in het voorvak past. Je kunt de tas aan de hand dragen maar je kunt 'm ook om je schouder dragen met het bijgeleverde ceintuur.

Anna Field Laptoptas set

€ 37,99

shop nu

Essential Bag van Violet Hamden

Deze leatherlook tas van Violet Hamden is ideaal. De tas heeft een apart vak voor je laptop, een vak met een ritssluiting (voor je OGB essentials) en een vak voor bijvoorbeeld je waterfles en lunch. Ook deze kun je aan je hand dragen of om je schouders met het ceintuur.

Violet Hamden Essential Bag

€ 44,00

shop nu

Rugzak van CLUSE

CLUSE heeft onlangs een nieuwe tassencollectie gelanceerd en we are in love. Een rugtas is makkelijker dragen dan een schoudertas, maar het is soms lastig een mooi exemplaar te vinden. Gelukkig heeft CLUSE daar nu een oplossing voor. De rugzak is er in een hele hoop verschillende kleuren, dus er zit ongetwijfeld een kleur voor je tussen.

CLUSE Nuitée rugzak

€ 79,95

shop nu

Leren handtas van Isabel Bernard

Isabel Bernard heeft prachtige sieraden én tassen. Zo ook deze laptoptas die ideaal is om al je spullen in mee te nemen. De tas is gemaakt van kalfsleer en heeft een apart vak voor je laptop.

Isabel Bernard Leren Handtas

van € 349,00 voor € 279,00

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd